maxflore Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Wczoraj automatycznie po uruchomieniu laptopa zaczęły wgrywać się aktualizacje no i po powrocie do laptopa po 10 minutach widnieje taki komunikat "aktualizacje nie zostały skonfigurowane poprawnie. wycofywanie zmian" potem oczywiście reset i tak w kółko. Pierwszy raz spotyka mnie taki problem z aktualizacjami w win vista. Dodam że z żadnego trybu nie można odpalić pulpitu i że nie mam jak nagrać żadnej płyty do odzyskiwania systemu. Jedyne co mam to dostęp do pc i dysk przenośny. Chciałbym chociaż w jakiś sposób odzyskać pliki z pulpitu i potem niech się dzieje co chce Kiedy uruchomię system recovery (F11) jedyna opcja która chyba była by rozsądna to "odzyskiwanie systemu" i powrót do całkowitej oryginalności ale mam kilka plików które przydało by mi się odzyskać. Po kliknięciu na "sprawdzanie komputera" mam do wyboru - Program Check Disc dla partycji Windows - Program Check Disc dla partycji WinRE oraz "otwórz wierz poleceń" - czy z tego poziomu mogę jakoś skopiować pliki z pulpitu na mój dysk przenośny ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Chciałbym chociaż w jakiś sposób odzyskać pliki z pulpitu i potem niech się dzieje co chce Sciągnij Ubuntu wypal płyte i startuj w trybie bezinstalacyjnym. Odnośnik do komentarza
maxflore Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Mogę poprosić o jakąś dokładną instrukcję gdzie jak pobrać i oczywiście jak to wypalić żeby działało ? Bo i tak muszę iść do sąsiada nagrywać bo nie mam u mnie w pc nagrywarki Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Mogę poprosić o jakąś dokładną instrukcję gdzie jak pobrać i oczywiście jak to wypalić żeby działało ? A normalnie, wpisz w google słowko Ubuntu. Wejdź na polską strone miłośników Linuxa do działu download, pobierz obraz systemu nagraj ISO na DVD i wystartuj na kompa. Tam znajdziesz wszystkie materiały, trochę samodzielnośći. tak będzie prościej, bo jeszce się pogubisz, pobierz OTLPE nagrajcie płytkę i startuj http://www.fixitpc.p...jacych-windows/ Odnośnik do komentarza
maxflore Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Udało mi się uratować pliki za pomocą Ubuntu ! Dziękuję bardzo za odpowiedź i temat już można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi