Wasoo Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam, parę dni temu podpiąłem dysk przenośny pod MacBooka kolegi, w celu przerzucenia paru plików, po podłączeniu dysku do mojego komputera, wszystkie foldery na owym dysku przenośnym zamieniły się na skróty, które da się otworzyć i włączyć pliki w nich zawarte, niestety nie da się odpalić filmów na dvd z portem usb, czy też telewizorze. Nie wiem co może być tego przyczyną. Wklejam logi z OTL i UsbFix (listing). UsbFix.txt OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) Foldery nie zmieniły się w skróty, foldery zostały ukryte (widać je po odznaczeniu opcji Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego), a skróty to rzecz dodana. Zanim przejdę do usuwania poproszę o prawidłowo zrobiony OTL, bo nie jest (i dlatego taki ogromny). W sekcji Pliki utworzone / zmodyfikowane w przeciągu ma być ustawione Młodsze niż a nie Wszystkie. Zrób nowy prawidłowo skonfigurowany OTL, wymień załączniki w pierwszym pooście i powiadom mnie na PW o edycji posta. . Edytowane 1 Lutego 2013 przez picasso 1.02.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi