Anonim8 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 To na tej płycie nie instaluj Windows7 - będą kłopoty. Bo to stary wynalazek a producent zakończył żywot. Windows XP będzie odpowiedni. Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Do usunięcia Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A jak z NVIDIA PhysX v8.04.25, używa go coś, czy mogę spokojnie usunąć? Nic go nie używa. Usuń to. I zmień system. Nie ma na ta płytę sterów pod W7. Ja już mam Windows 7... I już masz kłopoty. Powodzenia Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Do usunięcia Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Tzn. jak usunę to się rozwali system, pojawią się dodatkowe problemy itp.? Odinstaluj. To nie jest oprogramowanie dla twojego kompa. Jakoś wszystko lepiej lub gorzej działa od roku . Raczej gorzej niż lepiej. Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Swoją drogą PhysX dotyczy karty graficznej a nie płyty głównej, a nie wiadomo jaką karę graficzną ma tam zainstalowaną, bo z tego co zrozumiałem to nie koniecznie dotyczy to jego komputera a specyfikacji nie podał. Mająć kartę Ati na pewno nie będą mu przydatne sterowniki nVidia. Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Do usunięcia Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 To wywal sterowniki od nVidii, po co Ci to? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi