ahilon Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam mam taki problem gdyż niedawno kupiłem laptopa, niecały miesiąc temu, jeszcze go nie formatowałem. Trochę długo się odpala i czasem zamula sie podczas grania, a po załadowaniu pulpitu programy długo się włączają. A jest jeszcze większy problem ze sterownikami karty graficznej, mianowicie nie mogę ściągać nowych sterowników z oryginalnej strony AMD gdyż pisze ze moje sterowniki są niezgodne z oryginałem, a podczas grania mam do wyboru tylko 3 opcje graficzne, a pogramy pokazują ze mam starą wersje sterownika, do tego np steam włącza sie dopiero po paru minutach od włączenia komputera. Mój laptop to Samsung samsung NP 305E5A- SO4PL. z tym że ma 8 gb ramu prosze o pomoc Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
XerXes55 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 sterowników poszukaj na stronie producenta laptopa, możesz wyłączyć niektóre programy z autostartu (wpisz msconfig w start) żeby szybciej chodził. Na logach się nie znam. Odnośnik do komentarza
ahilon Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 na stronie samsunga nie ma sterowników, a jak sprawdzałem programem sterowniki karty graficznej, a także dzwiękowej są stare. jezeli to pomoże to mam karte Radeon HD 6520G Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 stronie samsunga nie ma sterowników jaki to lapek? podaj dokładnie model? a sory, nie zauważyłem że dane są w pierwszym poście http://www.samsung.com/us/support/owners/product/NP305E5A-A03US Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja tylko w kwestii pobrania najnowszego sterownika. Pobierz stąd - http://www.dobreprogramy.pl/AMD-Catalyst-Software-Suite,Program,Windows,20168.html UWAGA!!! Nie klikaj w okienko "POBIERZ" (bo dodatkowo zaciągnisz śmieci od AVG), a po prawo linki bezpośrednie "64bit". Odnośnik do komentarza
ahilon Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 @bonifacy pobierałem juz catalyst, i instalowałem sterowniki bez deinstalacji, i deintalowałem sterowniki a potem instalowałem catalystem, a efekt był taki ze musiałem przywracać system. @belfegor samsung NP 305E5A- SO4PL nie ma sterownika do karty graficznej Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 pobierałem juz catalyst, i instalowałem sterowniki bez deinstalacji, i deintalowałem sterowniki a potem instalowałem catalystem, a efekt był taki ze musiałem przywracać system. dalej masz Avasta? nie ma sterownika do karty graficznej jak nie ma, jak jest Odnośnik do komentarza
Ciacho228 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Tak jak pan na górze napisał sterowniki są na stronie producenta. Odnośnik do komentarza
ahilon Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 dziękuje wielkie za pomoc, mam pytanie takie, sterownik odinstalować przed instalacją nowego?? czy to działa jako update? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 sterownik odinstalować przed instalacją nowego?? ja na przykład odinstalowuje, ale ponoć można jako update Odnośnik do komentarza
ahilon Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 ale np na steamie, dalej mam tylko 3 opcje wyboru grafiki Odnośnik do komentarza
Ciacho228 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jak to na steam'e ? Nie rozumiem w steam'e sie przeciez nieda ustawic rozdzielczosci ? Chyba ze chodzi ci o gre ? Odnośnik do komentarza
ahilon Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 no ogólnie o gry steamowe, np team fortres Odnośnik do komentarza
Ciacho228 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Moze poprostu nie mozna ustawic w nich innych rozdziałek ? Odnośnik do komentarza
ahilon Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 z tego co mi kumpel mówi ze u niego jest duzo do wyboru, ale on ma nivide Odnośnik do komentarza
Ciacho228 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 no to moze przeinstaluj gre na nowo i sprawdz . Lub zrob update gry. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi