wieslaw531 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Chcę się pozbyć kombinacji Outlook 2003 i reszta 2007. Mam takie dwa pakiety. Kupiłem MSO2010 H&B. Jest możliwość instalacji x86 i x64 (podobno) bo jeszcze nie zacząłem instalacji. Jestem na etapie usuwania poprzednich wersji. Oczywiście Programy i funkcje nie usuwa wszystkiego. Korzystam z KB928218 + dodatkowe działania. Pytanie jak w temacie. Na jednym kompie chcę zainstalować x86 a na drugim x64. Mam dwie licencje. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Z x86 na Win XP SP3 żadnych problemów. Działa zauważalnie szybciej od Office 2007. Możliwe, że niedługo będę wdrażał kilka MSO2010 na Windows 8 x64, nie jestem pewny, kiedy to dokładnie nastąpi. Dam znać, o ile coś ruszy. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Jak pisałem wcześniej nie wiem co zawiera instalator. To plik około 1 GB. Czy tam są obie wersje? Ktoś wie? Edyta To tylko wersja x86. Obie licencje Attach. W trakcie pobierania nie ma możliwości wyboru wersji. Instalacje na W7 Pro x64. Dane w stopce. Edytowane 24 Listopada 2012 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Jak pisałem wcześniej nie wiem co zawiera instalator.To plik około 1 GB. Czy tam są obie wersje? Ktoś wie? Ściągnij i rozpakuj. Powinny być obie wersje. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Nie. To tylko wersja x86. Czytałeś wyżej: EdytaTo tylko wersja x86. Obie licencje Attach. W trakcie pobierania nie ma możliwości wyboru wersji. Pobrałem już z innego miejsca wersję x64. Wysłałem zapytanie do MS czy ten klucz będzie działał na x64 (po pobraniu i rejestracji). Myślę, że powinien. Wersja x86 pięknie się zainstalowała, Outlook po odpaleniu nie wymagał tworzenia konta, zaimportował wszystkie ustawienia mimo iż wywaliłem wszystko po starych Office`ach z wyjątkim Outlook.pst. A było tego dużo. Zwykłe Odinstaluj robi niewiele. Fix MS poprawia a i tak aby mieć porządek w systemie trzeba poszukać i dziubać ręcznie. Teraz robię to samo u siebie. Jak skończę to napiszę jak z wersją x64. EDYTA Poszło wszystko poprawnie włącznie z aktualizacjami. Cyka pięknie. Minus - brak integracji z NIS2013. Do zamknięcia. Edytowane 24 Listopada 2012 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Minus - brak integracji z NIS2013. A ja się cieszę że jeszcze nie zamkniety. Możesz mi wyjaśnić o co chodzi z tym brakiem integracji? Jak to wyglądało (ogólnie) wcześniej. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Temat jest taki, że na wersji x86 jest zakładka Norton a na x64 jej brak. W opcjach NIS dla x64 brak opcji związanej z ochroną Poczty. Bedę molestował Support NIS . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Temat jest taki, że na wersji x86 jest zakładka Norton a na x64 jej brak.W opcjach NIS dla x64 brak opcji związanej z ochroną Poczty. Bedę molestował Support NIS . To ja ci powiem że troche przedwcześnie. Norton i tak monitoruje pocztę. Ale oczywiście możesz supportowi zwrócić uwagę na brak kompatybilności takich szczegółow. pozdro Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Norton raczej nie monitoruje. Norton nie integruje się z IE64 (Sejf tożsamości). Jednak monitoruje. Brak tylko paska narzędzi. Word x64 wywala błędy przy otwieraniu tych samych plików co na x86 (Widok chroniony - makra). Na Word x86 ten sam plik otwiera się bez problemów. To akurat był problem ze starym szablonem z poprzedniej wersji 2007 - Word\Startup. Rozwiązane. Pakiet działa bardzo ładnie. Można zamknąć. Edytowane 25 Listopada 2012 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi