Pakao Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Siema, mam problem ostatnio formatowałem komputer i musiałem zainstalować sterowniki po zainstalowaniu nie było dzwięku w przeglądarkach ( próbowane na Opera, Google Chrome, FireFox, IE ) w windows'ie normalnie jest dzwięk a w przeglądarce nie ;( co zrobic ? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Uprzejmie proszę o zapoznanie się z zasadami działu i uzupełnienie brakujących informacji: https://www.fixitpc.pl/topic/155-zakladanie-tematu-jakie-informacje-podawac/ Bez tego nie da się sprawnie świadczyć pomocy. Od razu otwórz Menedżer urządzeń (Windows+R, wpisz devmgmt.msc) i sprawdź, czy nie masz jakichś wpisów w Inne urządzenia. Co masz w Kontrolery dźwięku, wideo i gier? Spisz z tego Identyfikatory sprzętu z zakładki Szczegóły i zrób screeny z Sterownik. Odnośnik do komentarza
Pakao Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Wszystko w załączniku Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 No właśnie nie wszystko... Linka, który podałem, chyba w ogóle nie otworzyłeś? Jaki dokładnie system (tyle, że XP, to widzę), Service Pack? Laptop? Stacjonarny? Coś może o podzespołach, w szczególności tych związanych z dźwiękiem, czyli płyta główna... Odnośnik do komentarza
Pakao Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 XP SP:3 Stacjonarka Płyta główna : 7VT600P-RZ Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Zainstaluj sterowniki stąd: http://www.gigabyte.pl/products/page/mb/7vt600p-rz/download/ Odnośnik do komentarza
Pakao Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Zainstalowałem nie pomogło. Odnośnik do komentarza
Pakao Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ma ktoś pomysł?? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie masz dźwieku tylko na samych przeglądarkach? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Siema, mam problem ostatnio formatowałem komputer i musiałem zainstalować sterowniki po zainstalowaniu nie było dzwięku w przeglądarkach ( próbowane na Opera, Google Chrome, FireFox, IE ) w windows'ie normalnie jest dzwięk a w przeglądarce nie ;( co zrobic ? Wypróbuj kroki z KB307918, tzn. narzędzie Fix-it oraz aktualizację systemowego Windows Media Player. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi