Fix00ser Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 ech nie doczytałem dokładnej wersji, jedynie znalazłem nowszy ale pod Vaio http://www.sony-asia.com/support/download/240355/productcategory/it%2Bpersonal%2Bcomputer/modelfirst?site=hp_en_AP_i Odnośnik do komentarza
ktr Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Panasonica juz miałeś. Moze taki Samsung DVD-REC SAMSUNG SN-S083F SATA SLIM CZARNY BULK ASAP Najlepiej wymontować CD i udać sie dla porównania do sklepu lub serwisu. Zeby później nie okazało sie ze kupiłeś coś co nie pasuje do laptopa. ktoś mi powiedział, że ja muszę kupić napęd ATA, a nie SATA. Ten podany przez Ciebie to zdaje się SATA więc chyba nie mogę brać go pod uwagę. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 ktoś mi powiedział, że ja muszę kupić napęd ATA, a nie SATA. Ten podany przez Ciebie to zdaje się SATA więc chyba nie mogę brać go pod uwagę. A co ja napisałem? Nie wiem jakie masz złącze. Idź z napędem do sklepu i sprawdź. Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 on ma zapewnie IDE .. jak wygląda jego napęd tak jak te co on podał to napewno ma na IDE a nie S-ATA Odnośnik do komentarza
ktr Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Wymieniłem napęd i już wszystko działa:) Teraz mam TS-L632H (Toshiba Samsung). Bez problemu podmieniłem panelik (listwę) więc wszystko pasuje idealnie. Musiałem też zamienić mocowanie (takie coś, co jest z tyłu przykręcane do napędu na 3 śrubki - po włożeniu napędu i przykręceniu śruby, trzyma ona mocowanie, dzięki temu napęd w laptopie się nie wysuwa). Dziękuję Wam za rady. Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Nie ma za co to w takim razie można zamknąć skoro temat uznajesz za zamknięty Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi