janek1231 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Siema! Posiadam komputer z systemem 32 - bitowym Windows XP. Komputer trochę słaby i przymula, przede wszystkim wolno działa internet.Mam łącze 4Mb więc może nie powinno być problemu a strony wchodzą wolno. W grze Tibia pingi dochodzą do 160 ms. I mam trochę przycinki. Dodam że przy starszych sterownikach do karty graficznej działa dobrze a już przy najnowszych tnie się.Tak samo mam z YouTube. Gdy chce oglądać np.Urywek z gry to lekko przycina a jak już teledysk to przycina co 2 sekundy. Proszę o jakieś porady dodam że mój komputer to stary sprzęt parametry jego to: Karta Graficzna Ge Force 6600 128 bit Procesor Celeron 1.7 GHz ,i posiada on 1 GB RAM. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Jan Odnośnik do komentarza
janek1231 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 poradzicie cos ... ComboFix.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Na temat używania ComboFix: KLIK. Uruchomienie to był błąd, nie rozumiem też skąd ten pomysł, skoro na forum już jesteś i są informacje zarówno o ComboFix jak i wymaganych raportach. Jakie raporty przedstawia się: KLIK. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi