TheArt Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam, czy wiecie jak zmienić miejscami opcje w menu prawokliku? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Można się posłużyć rozszerzeniem Menu Editor. Odnośnik do komentarza
TheArt Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Coś nie przychodzą mi powiadomienia o odpowiedzi. Ten Menu Editor małe ma możliwości, właściwie widzi jedynie systemowe akcje. chce to uporządkować Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ten Menu Editor małe ma możliwości, właściwie widzi jedynie systemowe akcje. Małe i widzi tylko systemowe? To słabo sprawdziłeś: Oto skutki użycia programu, ładnie przeciągnęłam sobie wszystkie wejścia dodane przez zewnętrzne rozszerzenia na spód do wspólnego bloku (można przeciągnąć i w zupełnie inne miejsca): Wejścia da się też ukryć całkowicie klikając w ptaszek v. Coś nie przychodzą mi powiadomienia o odpowiedzi. Wejdź do ustawień swojego profilu i sprawdź Opcje powiadomień jakie typy i jakie metody powiadomień są wybrane. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi