Sito Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Myślę że każdy już wie co to jest. Niestety oprócz mnie ponieważ jestem zupełnie ciemny w sprawach OLT więc prosił bym kogoś o pomoc w tej sprawie Niżej załaczam Logi oraz Extras OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Uruchamiałeś ComboFix, na ten temat: KLIK. 1. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :OTL O4 - HKLM..\Run: [TimeDateMUICallback] C:\Documents and Settings\Michał\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\Windows\4755\TimeDateMUICallback.exe (The GLib developer community) :Files C:\Documents and Settings\Michał\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\Windows\4755 C:\Documents and Settings\Michał\Dane aplikacji\hellomoto C:\Documents and Settings\Michał\Dane aplikacji\OpenCandy :Services catchme :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. System zostanie zrestartowany i odblokowany. Opuść Tryb awaryjny. 2. Zrób nowy log OTL z opcji Skanuj (już bez Extras). . Edytowane 18 Grudnia 2012 przez picasso 19.12.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi