Lapsik Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Witam, od paru dobrych dni dzieje się coś z moim laptopem a zauważyłem to dopiero wczoraj co mnie zaniepokoiło. Po 1 laptop bardzo długo się włącza. Normalnie włączam laptopa i przy napisie WELCOME (windows 7 angielski) długo się ładuje co przedtem nie miało miejsca. Po 2 gdy chce coś zainstalować co jest związane z "uruchom jako administrator" czasami a właściwie zawsze włączają się tak aplikacje że przyciemnia się obraz i czy chcemy to uruchomić i jak wciskam uruchamiam jakiś program chce zainstalować to nie mogę przez chwilę jest przyciemniony obraz znika po 2-3 minutach i nic się nie instaluje nic tylko laptop się zacina i jedynie co pomaga to restart. Myślałem że to może być tak że nie mam uprawnień jako administrator ale nie mogę tego zrobić bo się zacina tak samo jak z przywróceniem systemu o pare dni bo jest przy tym ta "tarcza" Próbowałem a nawet zainstalowałem nortona przez system awaryjny próbowałem zeskanować ale gdy włączam skanowanie po godzinie nic się nie wyświetla a niby skanuje a zeskanowanych plików 0 tak jakby stanęło w miejscu. Myślałem żeby iść do jakiegoś sklepu co zajmują się laptopami i mi to naprawili i wgrali nowego windowsa 7 po polsku bo angielskiego mam od początku kupna laptopa czyli od roku. Jeśli ktoś wie jak to naprawić co zrobić to będę bardzo wdzięczny. Pewien użytkownik poradził mi żebym tutaj napisał.Zobaczymy. Z góry dziękuje Jeśli nie w tym dziale napisałem z góry przepraszam i proszę o przeniesienie. Edytowane 21 Listopada 2012 przez picasso "Up", "Ref" i podobne są tu zabronione, to prowadzi do kosza. Założyłeś temat w dziale Hardware, a zasad tego działu nawet nie zrealizowałeś. Na razie przenoszę do działu Windows. //picasso Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 daj logi z OTL, tu masz instrukcję jak wykonać https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/#1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi