pawel494 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 złapałem wirusa który karze zapłacić 300 zł. usunąłem plik lssas i już mi to się nie wyświetla i chcę się upewnić że nic po nim nie pozostało. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Usunięcie pliku lsass.exe to nie wszystko. Zostawiłeś skrót ctfmon,lnk w Autostarcie oraz plik *.pad. Toteż poprawka: 1. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :Files C:\Users\Paweł\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\ctfmon.lnk C:\ProgramData\dsgsdgdsgdsgw.pad :OTL FF - HKCU\Software\MozillaPlugins\@tools.google.com/Google Update;version=3: C:\Users\Paweł\AppData\Local\Google\Update\1.3.21.115\npGoogleUpdate3.dll File not found FF - HKCU\Software\MozillaPlugins\@tools.google.com/Google Update;version=9: C:\Users\Paweł\AppData\Local\Google\Update\1.3.21.115\npGoogleUpdate3.dll File not found :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. System zostanie zrestartowan, otworzy się log z wynikami usuwania. 2. Do oceny wystarczy tylko plik z wynikami usuwania, nowy skan zbędny. . Odnośnik do komentarza
pawel494 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 wyniki usuwania przez przypadek zamknąłem :/ czy zamiast wyników może być nowy skan ? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Wyniki przetwarzania skryptu są w katalogu C:\_OTL. . Odnośnik do komentarza
pawel494 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 nie mam tego :/ Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Log był otwarty = czyli jest na 100% na dysku, bo gdyby go nie było, w ogóle by się nie otworzył. OTL uruchamiałeś z dysku C (C:\Users\Paweł\Desktop\OTL.exe), więc tam powinien być ten folder. No chyba że przy drugim podejściu uruchomiłeś z innego dysku, wtedy katalog jest na innym dysku. Edytowane 19 Grudnia 2012 przez picasso 19.12.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi