elMlynaro Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam , zainstalowałem win7ultimate , wybrałem partycje przy instalacji , ale po całym zainstalowaniu i uaktualnieniu systemu ukazuje mi sie tylko jedna partycja 20gb na której jest dysk , pozostałej czesci z 1tb nie widac , w czym problem ? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Start > w polu szukania wpisz diskmgmt.msc > sprawdź czy ta niewidoczna partycja ma literę przypisaną. Jeśli nie, przypisz. . Odnośnik do komentarza
elMlynaro Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 a jak dac mu nazwe ? dobra juz wiem dlaczego nie umiem go nazwac , nie ma w nim systemu plików NTFS , da sie to jakos zrobic ? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Pokaż ten obrazek z zarządzania dyskami. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 da sie to jakos zrobic ? da się. ale najpierw przedstaw obrazek o który prosi Wiesław Odnośnik do komentarza
elMlynaro Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 proszę bardzo Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Tu jest marmolada. Co to jest - komputer czy laptop? Czy wcześniej był jakiś preinstalowany system? Z czego pochodzi instalka? Czy przy instalacji wskazywałeś wielkość partycji? Odnośnik do komentarza
elMlynaro Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 laptop , instalowałem na sucho win7 ze wszystkimi dodanymi sterownikami , a dzien temu od nowa , i wiem ze sie troszke syf zrobił , bo nie umiałem przez istalatora tej jednej partycji dysku co kiedys był na niej win połączyc z tą co ma ponad 800 gb , instalka pochodzi z chomikuj.pl , nie wskazywałem wielkosci , win zrobił to sam Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ponawiam pytanie: Czy wcześniej był jakiś preinstalowany system? Czy to jest nowy lapek czy odkupiony? Czy po pierwszym włączeniu nastąpiła próba instalacji systemu? Czy masz klucz produktu dla konkretnej wersji systemu? I odpowiadaj dokładnie. Odnośnik do komentarza
elMlynaro Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 nie , kupiłem go bez systemu . Jest nowy Nic nie nastapiło , bo on był czysty jak łza , dopiero jak włożyłem płyte to sie instalowało cokolwiek Nie mam żadnego klucza Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 instalka pochodzi z chomikuj.pl czyli pirat. Pomagamy biednym piratom bo mamy serca z piernika. Temat powinien byc natychmiast zamkniety i tyle. Odnośnik do komentarza
elMlynaro Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi