m0Del Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam Sterowniki w laptopie aktualne. Jaki zdiagnozowac przyczynę ? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Opis bardzo słaby, nie sądzisz? Na razie podsuwam narzędzie do automatycznej diagnostyki: KLIK (Step 2). . Odnośnik do komentarza
m0Del Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Zastanawiam się co mogę dodac do tego opisu. Instalacja Mobile Partner, W menedżerze urządzeń jest wszystko zainstalowane i działające w opcjach dzwieku sprawdzałem czy nie ma mute. AudioPlaybackDiagnostic.diagcab - plik z kroku 2 nie moge znalezsc instlek programow do uruchomienia. PS: przepraszam za błędy ale mam problem gdyż nie mogę wstawic litery ć Edytowane 20 Listopada 2012 przez m0Del Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Masz jakieś oprogramowanie od ATI? To jest powszechna przyczyna problemów z "ć". Odnośnik do komentarza
m0Del Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 No tak sterowniki od ATI do karty graficznej. A co do dzwięku to oddam laptopa do znajomego informatyka Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 W ustawieniach ATI Catalyst Control Center powinna gdzieś być możliwość wyłączenia skrótu klawiaturowego Alt + C. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi