jachu876 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam. Przekombinowałem. Chciałem wyłączyć okno logowania. W poleceniu uruchom wpisałem komendę control userpasswords2. W oknie odznaczyłem "aby używać tego komputera..." i kliknąłem zastosuj. Po restarcie mam problem z uruchomieniem zdjęć,filmów czy utworów mp3, które były umieszczone na pulpicie. Po kliknięciu na jakiekolwiek zdjęcie wyskakuje "podgląd niedostępny". Proszę o pomoc. Z góry dziękuję Załączam logi z OTL Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Po kliknięciu na jakiekolwiek zdjęcie wyskakuje "podgląd niedostępny Start >>>Uruchom >>> regsvr32 shimgvw.dll Odnośnik do komentarza
jachu876 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Na szczęście zdążyłem sobie z tym poradzić, ale dziękuję za odpowiedź Belfegor Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Może podasz w jaki sposób sobie poradziłeś? Inni mogą skorzystać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi