Cristiano917 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam, Problem polega na tym, że część stron internetowych mi się nie włącza a część się bardzo wolno ładuje. Nie wiem co jest powodem, nie wprowadzałem ostatnio żadnych zmian w ustawieniach. Dosłownie przed chwilą "odblokowała" mi się strona o2.pl, dzięki czemu mogłem potwierdzić mój e-mail i napisać ten temat. Mój system to Windows 7, 64-bit, pracuję na przeglądarce Chrome. Nie działa mi facebook, gg, strony ze śmiesznymi obrazkami, itp. Dorzucam raport z Net-loga. net-log.txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Start -> Programy -> Akcesoria -> prawym na: Wiersz polecenia -> Uruchom jako administrator Wpisz komendę: netsh int ip set int 10 mtu=1480 Potem restart komputera. Jak to nic nie da, to spróbuj zmienić DNS-y, z których korzystasz: odpal z uprawnieniami admina komendę: netsh int ip set dns 10 static 8.8.8.8 primary Masz dostęp do konfiguracji routera? Powinien być pod adresem http://192.168.1.1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi