kowcyk Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Również i mnie dopadło to dziadostwo (czy jakoś w ostatnich dniach zaczęło ono jeszcze bardziej złośliwe być??) Niby mogę korzystać z internetu ale cały czas mi świeci kamerka, niedawno laptop zaczął do mnie mówić w jakimś dziwnym języku, oczywiście po próbie uruchomienia menedżera procesów każdorazowo jest on automatycznie zamykany ... Wklejam logi z OTL'a i liczę na pomoc.. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :Files C:\ProgramData\lsass.exe C:\ProgramData\0tbpw.pad C:\Users\Marcin\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\ctfmon.lnk :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowy log z OTL (bez extras) Edytowane 17 Grudnia 2012 przez picasso 17.12.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi