Lerk Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Mam jeszcze 1 Ruter na szafie znalazłem;) też z linksysu tylko coś nie mogę go skonfigurowac bo w konfiugracji rutera nie mam tam do wyboru tak jak w tym RFC 2516 PPPoE tylko samo PPPoE i jak wpisuje hasło (które jest 5 znakowy) zmienia je chyba na 9 znakowe nie wiem która tam opcje wybrać , bo myśle , że można było by z tym routerem jeszcze pokombinowac. Ewentualnie 12 grudnia będę miał neta 10 Mbit /s to zobaczymy czy coś się zmieni + nowy router Edit: a myślisz ze zmiana systemu z 7 na XP zmieniła by coś? zainstalowałem sobie alternatywny komunikator głosowy - ventrillo i na nim słysze wszystkich w grze tylko czasami zatrzymuje mi takjkaby transmije i odcina po jakims czasie i slysze wszystko to co zostało powiedzianie np 2 minuty temu Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zmiana systemu nic nie da. Poczekajmy na 10 Mb/s. Odnośnik do komentarza
Lerk Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 dziwi mnie ze to 4Mb/s to mało.. przecież w csa gra kilkanaście tysięcy ludzi a chyba nie niektórzy mają neta słabszego niż 4mb/s i wszystko im działa dobrze... ale OK;) jak nie masz więcej pomysłów to poczekamy do tego grudnia , to niewiele i tak już z 2 miesiące się z tym męcze Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 To jest niska prędkość. Średnia dla świata to 8 - 10 Mb/s (patrz wyniki ze speedtest.net). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi