komputer89pc Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Do usunięcia Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Popatrzyłem i nie wydaje się to szkodliwe w necie znalazłem taki wpisik: C:\ProgramData\FLEXnet\Connect\11\agent.exe Software Manager Acresso Corporation Ciocia wikipediia wskazuje coś takiego: http://en.wikipedia.org/wiki/FlexNet_Publisher Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Do usunięcia Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Singapjap, jakiś program to doinstalował (jest wiele aplikacji wykorzystujących ten system, nie sposób tu podać pełną listę). Ten obiekt ma wpis startowy o nazwie ISUSPM i możesz go wyłączyć na trwałe. W raporcie OTL prezentuje się podobnie do: O4 - HKU\S-1-5-21-1745266210-4204149599-3607975665-1001..\Run: [iSUSPM] C:\ProgramData\FLEXnet\Connect\11\ISUSPM.exe (Acresso Corporation) Nie ma tu co rozważać więcej. Natomiast nie reagujesz w innym istotniejszym temacie na te moje pytania i prośby o dane: KLIK. . Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Do usunięcia Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Singapjap został podany konkretny materiał opisowy, więc nie wiem skąd tu wymyślasz "związek z Microsoft .NET Framework". Flexnet nie jest standardową częścią Windows 7, jest elementem dodanym wtórnie przez instalację zewnętrznych aplikacji, związanym z systemem licencyjnym tejże. U mnie przykładowo jest to skutek instalacji produktu Adobe Photoshop. Aplikacji używających Flexnet jest sporo. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi