PreliminaryMonty16k Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam. Zachciało mi się sterowników beta do mojej karty Radeon HD4870. Teraz przy uruchamianiu sytemu za każdym razem mam taki komunikat: Co już robiłem: - odinstalowałem sterowniki BETA - zainstalowałem wersję 12.6 (najnowsze do mojej karty) - odinstalowałem 12.6 - zainstalowałem starsze 12.4 Za każdym razem to samo - uruchomienie systemu i błąd. Windows 7x64 Jak się tego pozbyć? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Dywagacje o błędach na forum guru3d.com: KLIK. Wpis możesz wyłączyć ze startu. W Autoruns w karcie Logon odfajkuj pozycję AMD AVT. W raporcie OTL tak się prezentuje: O4 - HKLM..\Run: [AMD AVT] Cmd.exe /c start "AMD Accelerated Video Transcoding device initialization" /min "C:\Program Files (x86)\AMD AVT\bin\kdbsync.exe" aml File not found Odnośnik do komentarza
PreliminaryMonty16k Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Dziękuję za szybką pomoc i rozwiązanie problemu. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi