DawidS28 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Co sprawdzałeś? Reset routera do ustawień domyślnych, zmianę DNS, oba z tych rozwiązań? Odnośnik do komentarza
elMlynaro Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 najpierw zmieniłem tylko DNS , co nic nie zmieniło , potem reset ustawien i dalej nic Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Wpisz komendę ipconfig /flushdns z uprawnieniami admina. Masz dalej DNS-y Google? Odnośnik do komentarza
elMlynaro Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 tak Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 No to według mnie pozostaje tylko zgłosić dostawcy. HotSpot Shield jest rozwiązaniem doraźnym, znacznie spowalnia komunikację. Darmowe VPN-y nie są z założenia wydajne. Chociażby po to, by użytkownicy kupowali płatne wersje. Odnośnik do komentarza
elMlynaro Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 ok ,to bede musiał dzwonic do VECTRY ... a co wgl mam im powiedziec aby od razu przystapili do działania ,a nie szukali błędu u mnie ... ? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Wystarczy, że problem dotyczy każdego komputera w sieci i próbowałeś już resetować ustawienia routera. Powinno starczyć. Odnośnik do komentarza
elMlynaro Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 ok , dziękuje serdecznie na pomoc i zaangażowanie w mój problem jak cos zdziałam to dam znac ;D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi