zord Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 rejestrujemy sie tu po angielsku http://www.ashampoo.com/frontend/registration/php/regpopinstall.php?session_langid=2&edition_id=7713 po niemiecku http://www.ashampoo.com/frontend/registration/php/regpopinstall.php?session_langid=1&edition_id=7713 po udanej rejestracji i aktywacji dostajemy kluczyk Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Korzysta jeszcze ashampoo z silnika Kasperskyego ? W teście virus.gr uzyskał bardzo dobry wynik 7. Ashampoo 1.61 - 98,48% . Bardzo minimalne różnice do ścisłej czołówki:) Jaki zapotrzebowanie na ram i procek ma ten program? Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Korzysta jeszcze ashampoo z silnika Kasperskyego ? O ile mi wiadomo, to Ashampoo od dawna korzysta z silnika Aviry. Odnośnik do komentarza
zord Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 teraz jest na silniku a-sqared ( ikarus + a-sqared antispyware ) Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 teraz jest na silniku a-sqared ( ikarus + a-sqared antispyware ) Jeśli już, to Emsisoft http://www.emsisoft.com/en/ Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Zapodałem go na laptoka u żony...pod wieczór postaram się wrzucić screeny z "apetytów" na pamięć i procesor Odnośnik do komentarza
Gienek Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Przy czym silnik rezydentny jest własny . Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 A jak zainstaluję Anti Malware i będzie 'chodził' obok AVG Anti Virus Free to będzie ok? Czy będą się gryzły? Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 @Andziorka... trudno powiedzieć...u mnie z pakietem FortiClienta się nie gryzie (porobiłem zresztą wzajemne wykluczenia w obu programach), ale podczas instalacji AAM wyskakuje ostrzeżenie o konieczności instalacji innych antywirusów. Trudno więc powiedzieć , jak będzie u Ciebie. W sumie program sympatyczny - interfejs czytelny, jasny i funkcjonalny, ze sporą ilością funkcji i możliwości konfiguracji...pierwsze wrażenie - program pracuje spokojnie i właściwie niezauważalnie dla użytkownika, choć trzeba przyznać, że nie jest oszczędny w zużyciu zasobów...niestety...ale jakimś dziwnym sposobem jego działanie w tle nie wywiera jakiegoś zauważalnego wpływu na system i inne aplikacje Czasem sumaryczne zużycie RAM (podczas skanu) dla wszystkich procesów Ashampoo (4 procesy) sięga 150 MB, ale nawet na słabym laptoku, na którym jest zainstalowany (900 MB RAM) to nie przeszkadza. Program ładuje do autostartu 3 procesy: Ashampoo Anti-Malware Guard, Ashampoo Anti-Malware Service oraz Ashampoo Anti-Malware WSC Service i te procesy stale pracują w systemie - ich "zasobożerność" tu podświetlona na niebiesko - czwarty proces AAMW_Main.exe to okno programu - proces ten pojawia się tylko w przypadku jego otwarcia Natomiast podczas skanowania sporo - o ok. 100 MB - wzrasta zużycie dla procesu Ashampoo Anti-Malware Service (podświetlony) Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Hm, to na próbę zainstaluję obok AVG. Na chwilę go zainstalowałam i faktycznie fajny i przyjazny interfejs i sporo funkcji. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi