jareko Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Witam prosze o pomoc strone polecil mi znajomy weszly mi na kompa jakies wirusy kmservice i weelsof chyba je usunąłem ale nie jestem pewny zeskanowałem kompa OTL przesylam pliki bardzo dziekuje za pomoc, bo juz mysle o formacie z powazaniem OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Rzeczywiście nie ma tutaj śladu po głównych obiektach infekcji. Możesz więc wykonać tylko czynności na zakończenie. 1. Usuń z dysku ten plik po infekcji C:\ProgramData\0tbpw.pad 2. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 3. Opróżnij przywracanie systemu: KLIK 4. Zaktualizuj Adobe Reader do najnowszej wersji. Szczegóły aktualizacyjne: KLIK 5. Dla bezpieczeństwa zmień hasła logowania do serwisów w sieci. Odnośnik do komentarza
jareko Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 wielkie dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi