macitrik Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Mianowice kiedy włączę Counter Strike Global Offensive po jakimś czasie Steam się rozłącza i wyskakuje steam connection lost lub wyłączy się on na chwile i znów połączy. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Prawdopodobnie zostaje na chwilę zerwane połączenie internetowe. Zrób log: https://www.fixitpc.pl/topic/2394-diagnostyka-ogolny-raport-konfiguracji-sieci/ Odnośnik do komentarza
macitrik Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Własnie nie kiedy zminimalizuje internet jest a steam znów się połączy Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 To jest zależne od minimalizowania Steama? Może być tak, że połączenie zrywa się na jedną, dwie sekundy, a Ty utożsamiasz rozwiązanie ze zrzuceniem Steama i jego ponownym przywróceniem. Odnośnik do komentarza
macitrik Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 To zaczęło się dziać od nie dawna i tylko w csie nie wiem moze wina steama? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Mógłbyś chociaż odpowiadać na pytania? Prosiłem także o log - nic. Zero odzewu... Odnośnik do komentarza
macitrik Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 A jak mam go zrobic? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Podawałem link: https://www.fixitpc.pl/topic/2394-diagnostyka-ogolny-raport-konfiguracji-sieci/ Tam jest wszystko podane. Odnośnik do komentarza
macitrik Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ok spróbuje zrobic http://przeklej.net/file_details/28772.html Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Twoja sieć w porządku. Problem prawdopodobnie po stronie serwera, z którym się łączysz. Odnośnik do komentarza
macitrik Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Wczoraj było coś takiego że zrestartowałem router i było dobrze dzis znów był ten problem moze dlatego ze nie mialem właczonego serownika od karty sieciowej bo wczoraj też był włączony Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 A możesz zamiast po WiFi pracować na kablu? Odnośnik do komentarza
macitrik Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No nie za bardzo próbowałem na kablu też rozłączyło więc raczej anjpewniej wina Steama Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi