kerpal Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Witam, mam dziwny problem a w zasadzie zagwozdkę, mianowicie, planuję zakup tych słuchawek Jak widać mają one dwie wtyczki, wiadoma rzecz, problem tkwi w tym że dotychczas używałem słuchawek bez mikrofonu i podłączałem je do wyjścia słuchawkowego w pilocie (mam creative p5800), jak teraz podłączyć mikrofon i słuchawki, czyli te dwa wyjścia ?? muszę bezpośrednio do karty dźwiękowej z tyłu podłączyć ?? i tym samym zrezygnowac z działania jednego z pięciu głośników bo wszystkie wejścia mam zajęte ?? (moja karta dźwiękowa) Odnośnik do komentarza
Kbraven Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Hej , Zrób sobie rozgałęźnik i po problemie pozdrawiam Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 http://allegro.pl/mikrofon-i-sluchawki-do-telefonu-lacznik-mini-jack-i2725369246.html takie coś moze byc ? Odnośnik do komentarza
PhatDerick Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ta przejściówka z aukcji się nie nada, to jest do telefonu. Masz zestaw 5.1. W takim razie niebieskie wejście powinno być wolne, a tam właśnie trzeba podłączyć mikrofon. Możesz kupić jakąś przedłużkę którą podłączysz do karty i wyciągniesz końcówkę na biurko. Wtedy słuchawki będziesz podłączał jak do tej pory, a mikrofon pod przedłużacz. Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 W karcie dzwiekowej mam wszystkie zajęte... nie mam mozliwosci podlaczenia tam niczego juz... Tak to wygląda z tyłu, zapomniałem napisać że już mam jeden rozgałęźnik, bo mam wieżę podłączoną do kompa przez aux... więc w takim przypadku jak te słuchawki podłączyć ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi