bef1906 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam, mam pytanie do ogółu, jaki zasilacz kupić, nie orientuje się w tym który jest lepszy który gorszy dlatego sięgam po pomoc tutaj. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Zdecydowanie zalecam z czarną metalizowaną obudową. Mam taki i jest zarąbisty. Nawet ma takie kolorowe kabelki. Ale nie wiem gdzie je wszystkie podłączyć bo trochę mi zostało. Odnośnik do komentarza
bef1906 Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 hahahaha, nie takiej odpowiedzi oczekiwałem ; > bo kabelki to ja wiem gdzie mam podłączać ; > chodzi mi o modele, ilu watowe najlepiej itd. Odnośnik do komentarza
m0Del Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Policzy ile wat pobiera twój komputer Policzy pieniążki w portfelu Przejrzyj http://www.purepc.pl/artykuly/zasilacze Odpisz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi