Anonim8 Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Nudził sie ostatnio Belfegor strasznie. Postanowił zmodyfikować nieco menu start. Wybrał wariant bezpieczny wg Dyrekcji Forum.(wariant znajduje się w poradniku, pt.Transformacja XP na niby Vista). Pobrał stosowne pliki, uruchomił przekopiował. Wszystko działa pięknie. W sumie nie ma się co dziwić, pliczki przygotowała Dyrekcja. Jest nowy przycisk przecudnej urody: Ale Belfegor doszedł do wniosku, że przydałby się jeszcze jeden przycisk, który odpowiadałby za funkcję Uruchom ponownie. Kombinował więc Belfegor z rejestrem edytował plik, ale nic z tego. Postanowił więc Belfegor zapytać u źródła, czy taka możliwość istnieje, żeby były dwa przyciski i dwie funkcje? A jeśli istnieje - jak tej karkołomnej sztuki dokonać? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Tam nie wejdzie drugi przycisk metodą rejestru. Klucz brandingu, który został tu wykorzystany do wstawienia pozycji Zamknij, jest tylko jeden (= jedna pozycja). Przypuszczam, że wstawienie tam czegoś pod spodem wymaga hardkodowania tego w którymś z plików systemowych. Na teraz nie wiem jak to zrobić, ponieważ nie mam uruchomionej maszyny wirtualnej. Potem spróbuję poeksperymentować. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 11 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Potem spróbuję poeksperymentować. Oł Dżizas! Nie chciałem aż tak fatygować. Ogólnie, ja człowiek ugodowy jestem - z jednym przyciskiem przeżyje.....ciężko, ale przeżyje. PS. A wiesz co Picasso? .......... Windows 7 juz mi zazdrości, że mam taki ładny przycisk Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi