agresywneklapki Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Mam w grupie domowej 3 komputery i z jednego mam udostępnione drukarkę. Na jednym z komputerów coś się wysypało i nie była widoczna więc postanowiłem usunąć grupę domową i utworzyć ją od nowa. 2 pierwsze komputery usunąłem z grupy bez problemu (w tym ten z drukarką) a na trzecim (tym na którym była niewidoczna) nie mogę opuścić grupy... wyświetla się to co w załączniku. Usunąłem już plik idstore.sst co pomogło mi kiedyś w identycznej sytuacji ale teraz nic to nie dało. C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Roaming\PeerNetworking\idstore.sst Potem gdzieś wyczytałem żeby spróbować w takiej sytuacji usunąć całą zawartość folderu PeerNetworking co też zrobiłem ale nadal nic to nie dało i nie mogę opuścić grupy domowej. Co w tej sytuacji zrobić ? PS. Na wszystkich komputerach jest Windows 7 x64 EDYCJA: Dodaje logi Results of screen317's Security Check version 0.99.54 Windows 7 Service Pack 1 x64 (UAC is disabled!) Internet Explorer 9 ``````````````Antivirus/Firewall Check:`````````````` AVG Anti-Virus Free Edition 2013 Antivirus up to date! `````````Anti-malware/Other Utilities Check:````````` Java 7 Update 9 Adobe Flash Player 11.4.402.287 ````````Process Check: objlist.exe by Laurent```````` AVG avgwdsvc.exe `````````````````System Health check````````````````` Total Fragmentation on Drive C: ````````````````````End of Log`````````````````````` Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Usunąłem już plik idstore.sst co pomogło mi kiedyś w identycznej sytuacji ale teraz nic to nie dało. C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Roaming\PeerNetworking\idstore.sst Potem gdzieś wyczytałem żeby spróbować w takiej sytuacji usunąć całą zawartość folderu PeerNetworking co też zrobiłem ale nadal nic to nie dało i nie mogę opuścić grupy domowej. Do wypróbowania: 1. Wbudowany w system diagnostyk: Panel sterowania > Sieć i Internet > Grupa domowa > Uruchom narzędzie do rozwiązywania problemów w grupie domowej. 2. Wstrzymanie usług Dostawca grupy domowej + Usługa nasłuchująca grup domowych: KLIK. . Odnośnik do komentarza
agresywneklapki Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Dzięki, pomogło Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi