pawel Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Witam, posiadam powyższy program, jest bardzo przydatny, ale irytuje mnie pewna jego funkcja. Otóż po każdym restarcie systemu, CutePDF postanawia stać się drukarką domyślną. Nie mam pojęcia jak to wyłączyć.. Ma ktoś jakiś pomysł?? Odnośnik do komentarza
kosa351 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Grzebałeś w ustawieniach softu? Może tam jest coś w stylu "select default printer at startup" i jest zaznaczone? Odnośnik do komentarza
pawel Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Bardzo chętnie bym pogrzebał, ale nie mam gdzie. Preferencje drukowania, nie. Właściwości drukarki, nie. Menu właściwości, nie (karta sprzęt w ogóle pusta). Program nie ma nawet jawnej ścieżki instalacyjnej, żeby trafić do jego plików Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) Spróbuj tego mini narzędzia: Set Default Printer. Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi