Falkon Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam wszystkich Od kilku dni zauważyłem problem z niektórymi słowami/ stronami wpisywanymi w przeglądarkę, głownie to wirus i inne związane z tematyką bezpieczeństwa. Pliki OTL wygenerowałem na drugim koncie (na głównym nie szło odpalić programu). Proszę o wsparcie Pozdrawiam OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) Pliki OTL wygenerowałem na drugim koncie (na głównym nie szło odpalić programu). I nic to nie daje. Logi muszą pochodzić z poziomu konta na którym jest problem. Konta mają inne rejestry i foldery, co oznacza, że infekcja działająca po stronie danego konta nie jest widziana z poziomu innego konta. Tak tu jest, oglądamy środowisko innego konta. Zastartuj do Trybu awaryjnego, zaloguj się na właściwe konto i zrób nowe logi z OTL. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez picasso 6.12.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi