pawelq125 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam chciałem kupić i zainstalować win7 - Home Basic (x64) - Home Premium (x64) - Professional (x64) - Ultimate (x64) Po 1 którą wybrać i czy mój komputer da rade x 64 statystyki mojego kumputera http://www.pasaz.v10...x,p8293005.html z góry dzieki ! Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ty ten komputer już masz, czy dopiero chcesz kupić? Mój dwuletni laptop ma podobne parametry. Odnośnik do komentarza
pawelq125 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Już mami też z 2-3 lata Ale cały czas na xp smigam i teraz tak pomyslalem zeby zmienic na 7 i niewiem czy komp da rade Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Da radę. Ale od razu mówię, że nie pograsz sobie na tym. A co do wersji: nie widzę innego wyjścia, niż spojrzeć na tabelkę je porównującą i samemu wybrać, która Ci odpowiada: http://pl.wikipedia....osoft_Windows_7 Ja bym wziął Professional albo Ultimate. Odnośnik do komentarza
pawelq125 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A wiec tak mam home premium i nową gre most wanted niepogram sobie w nią?? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Za gry-online.pl: "wymagania sprzętowe: Quad Core i5 2.6 GHz, 2 GB RAM (4 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 1024 MB (GeForce GTX 560 lub lepsza), 20 GB HDD, Windows Vista (SP1)/7, łącze internetowe" Porównaj sobie z procesorem, który Ty masz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi