ona Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Proszę o porade. Szukam skutecznego i bezpłatnego programu do ukrywania IP, który nie będzie w zbyt dużym stopniu spowalniał internetu. Szczególnie zależy mi na takim porgramie, który bedzie ukrywał moje ip podczas pisania na forach i korzystaniu z poczty. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 HotSpot Shield. Zmienia IP na to serwera VPN i szyfruje komunikację, tak, że nikt, np. Twój dostawca Internetu, jej nie przechwyci. Dokładny opis w tym temacie: https://www.fixitpc.pl/topic/13417-proxy-stale-nasluchiwanie-ip/ Odnośnik do komentarza
ona Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Czy mógłbyś rozwiać moje wątpliwości? Podczas instalacji tego programu wyskakuje komunikat "System Windows nie może zweryfikować wydawcy tego oprogramowania sterownika" i pojawiają się dwie możliwości do wyboru: 1) nie instaluj oprogramowania sterownika. Należy sprawdzić, czy w witrinie sieci web producenta jest dostępne zaktualizowanie oprogramowanie sterownika tego urządzenia 2) zainstaluj oprogramowanie sterownika mimo to. Instaluj wyłącznie oprogramowanie sterownika z witryny sieci web lub z dysku od producenta. Niepodpisane oprogramowanie z innych źródeł może uszkodzić komputer lub wykraść informacje. Czy zatem zainstalowanie oprogramowania sterownika jest bezpieczne? Czy nie zostanie uszkodzony komputer? Na forum dobreprogramy jest sporo krytycznych opinii o tym programie. Z jakiej strony najlepiej pobrać ten program? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi