slash44 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witam, otóż od dłuższego czasu mam poważne problemy z kompem, jest bardzo zamulony nawet przeinstalowywanie systemu nic nie pomaga, najbardziej zamula przy odtwarzaniu aplikacji flash na stronach interentowych typu yt maxwideo i tym podobne, probowałem zmienieac przegladarki, na wszystkich to samo, instalowałem naj nowsze oprogramowanie do obsługi flash, tez nie pomogło. Komp jest doś stary, ale wcześniej ten problem nie występował. System to Win XP Mx. Oto logi z OTL i GMER: gmer skan.txt OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Logi nie wskazują by była na tym systemie jakaś infekcja. Temat jedzie do innego działu. Wejdź w tryb awaryjny z obsługą sieci i sprawdź czy problem też występuje. Odnośnik do komentarza
Myszor Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Jeżeli ten problem jest na yt to spróbuj wyłączyć obsługę HTML5. Aby to zbic kliknij prawym na ekren z filmem i wybierz opcję związaną z HTML5 i wyłącz ją. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi