vajper Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 A więc przeczytałem to co tu państwo pisze i oto moje pliki. Prosze o pomoc dds.txt attach.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 1. Start > w polu szukania wpisz cmd > z prawokliku Uruchom jako Administrator > wklej komendę: sfc /scanfile=C:\Windows\SysWOW64\ws2_32.dll Jeśli prawidłowo się wykona, zresetuj system, programy zaczną normalnie funkcjonować. Jeśli jednak pojawi się tu błąd, zgłoś się na forum i nie wykonuj poniższych instrukcji. 2. Odinstaluj wszystkie dodatki do Tibia, które ostatnio pobierałeś (jest to źródło tego keyloggera). 3. Odinstaluj adware: Ask Toolbar, Ask Toolbar Updater, AVG Security Toolbar, Babylon toolbar on IE, BabylonObjectInstaller, DownloadnSave, Optimizer Pro v3.0, Softonic toolbar on IE, Windows Searchqu Toolbar, Yontoo 1.10.02. 4. Uruchom AdwCleaner i zastosuj Delete. Na dysku C powstanie log z usuwania. 5. Zrób logi OTL z opcji Skanuj do oceny. Dołącz log utworzony przez AdwCleaner. . Odnośnik do komentarza
vajper Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 a więc wczoraj jakoś doszedłem do czegos tam i dzialaja programy przed sec zrobilem logi czy jest dobrze? OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 a więc wczoraj jakoś doszedłem do czegos tam i dzialaja programy Konkretnie: co robiłeś i w jaki sposób? przed sec zrobilem logi czy jest dobrze? W ogóle nie wykonałeś punktów od 2 do 4 z mojej instrukcji. Śmietnisko jak było tak jest nadal. . Odnośnik do komentarza
vajper Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 czyściłem komputer ComboFix Usunąłem tibie itp Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) czyściłem komputer ComboFix Na przyszłość na temat używania ComboFix: KLIK. Dało się to zrobić w sposób mało brutalny bez ComboFix i bez pomocy jakiegokolwiek innego zewnętrznego narzędzia, wystarczyła podana przeze mnie komenda wbudowana w system. Usunąłem tibie itp Ostatni log z OTL wskazuje, że nie wykonałeś tego: 3. Odinstaluj adware: Ask Toolbar, Ask Toolbar Updater, AVG Security Toolbar, Babylon toolbar on IE, BabylonObjectInstaller, DownloadnSave, Optimizer Pro v3.0, Softonic toolbar on IE, Windows Searchqu Toolbar, Yontoo 1.10.02. 4. Uruchom AdwCleaner i zastosuj Delete. Na dysku C powstanie log z usuwania. I po tym masz przedstawić log utworzony przez AdwCleaner oraz nowy log z OTL... . Edytowane 30 Listopada 2012 przez picasso 30.11.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi