3MOON Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam Jakieś dwa miesiące temu remapowałem na tym dysku 2 bady bo wysypał mi się system. Mam znowu to samo tylko badów przybyło więc zastanawiam się czy warto go zerować czy od razu wywalić. Z tego co pamiętam to jest na niego gwarancja do końca grudnia tego roku. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Skoro jest na gwarancji to reklamuj. Tylko nie jestem pewien czy uznają bo masz 178 zarejestrowanych wstrząsów (pod warunkiem, że to DEC a nie HEX bo wtedy 376). Z lapkiem nie należy tańczyć surfując w internecie tak jak w reklamie. Odnośnik do komentarza
3MOON Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A który to parametr jeśli mogę zapytać? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Możesz. To żadna tajemnica - 191. Opis jest gdzieś w dziale tutoriale. Odnośnik do komentarza
3MOON Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Czyli jeśli go wyzeruję i się uda to bady nie powinny wrócić jeśli laptop będzie spokojnie leżał na biurku tak? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak. Ale nie gwarantuję. Bo dysk może mieć uszkodzenia mechaniki (wstrząsy). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi