Tadzio Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam. Chyba nie było? Dziś pobrałem, wypaliłem, zainstalowałem i spolszczyłem tego trial`a. Link Teraz jest problem: czy korzystanie z niego jest bezpieczne? Skoro ja widzę inne partycje oraz wszystkie znajdujące się tam pliki, to chyba każdy, kto niespodziewanie wejdzie przez Win 8 też pewnie je widzi. Czy jest może sposób na bezpieczne testowanie tego systemu? A może trzeba instalować AV i firewall`a? Będę wdzięczny za informacje. Aha, zainstalowałem go na osobnej partycji, na pierwszej jest Windows XP Home Edition. Pozdrawiam Tadeusz Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Czy jest może sposób na bezpieczne testowanie tego systemu? VMware Player. Instalujesz wtedy Windows 8 na maszynce wirtualnej. Nie mam pojęcia, czy VirtualBox obsługuje Windows 8, jak kilka miesięcy temu próbowałem zainstalować jakiś preview, to się nie udało. Odnośnik do komentarza
Tadzio Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 @DawidS28, rozumiem, ze nie ma innego sposobu? W takim razie to chyba najlepsze rozwiązanie. Dziękuję. edycja: okazuje się, ze Win 8 posiada jednak zaporę, niedostatecznie poznałem ten nowy system. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi