Darnovc Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam. Problem taki jak w temacie - jeszcze wczoraj wszystko było w porządku, teraz nieważne pod który port (czy w klawiaturze, czy któryś z tych na obudowie) podepnę mikrofon to system go nie widzi. Proszę o sugestie jak mogę to naprawić. Nie za bardzo wiem co tu jeszcze napisać. Jeżeli potrzeba czegoś to oczywiście to dostarczę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Podaj przynajmniej jaki to system i jaki sprzęt HWInfo - zakładka Summary. Czy możesz sprawdzić na innym kompie? Mikrofon jest na USB? Odnośnik do komentarza
Darnovc Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Dobra... uhm... Poradziłem sobie z problemem - rozkręciłem słuchawki, okazało się, że poluzował się kabel wewnątrz nich. Tak czy siak dziękuję i przepraszam za śmieciowy temat :/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi