pawelq125 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Witam mam taki problem ! Chciałem właczyć telnet ale niestety niewiem gdzie mam widows xp home edition i Wchodze tak Panel sterowania>NArzedzia Administracyjne>Usługi> i tu powinien być telnet ale niema WTF??? HElp pliss zalerzy mi na czasie Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Z braku posiadania XP Home do testów: polecam PuTTY. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Chciałem właczyć telnet ale niestety niewiem gdzie mam widows xp home edition Ja obstawiam partycję systemową. HElp pliss zalerzy mi na czasie pliss -> cmd -> telnet -> Enter Jeżeli nie rozpozna polecenia tzn, że wersja Home nie obsługuje tego polecenia. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Panel sterowania>NArzedzia Administracyjne>Usługi> i tu powinien być telnet ale niema WTF??? Windows XP Home nie ma komponentu Telnet, jest to cecha edycji Pro: KLIK. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 A... telnet w tę stronę. Pomyśl nad tym: http://www.freesshd.com/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi