Sebastian Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam nie wiem czy wybrałem dobry dział ale nie mogłem dopasować mojego problemu do innych działów a ten wydał mi się jak najbardziej pokrewny. Od pewnego czasu dostaje dziwne spamy których nadawcą ku mojego zdziwienia jest mój adres e-mailowy. Nie wiem co z tym zrobić. W tym serwisie mam dwie skrzynki pocztowe ale tylko na ta przychodzą takie dziwne rzeczy. Oczywiście nie otwieram załączników bo najprawdopodobniej zawierają one jakieś "żyjątka". poniżej przedstawiam treść. Greetings I am a representative of the HR department of a large international company. Our company is met in many departments, such as: - supporting business in Europe and other countries - bank accounts opening and maintenance - private undertaking services - etc. We have vacant positions to be offered for Europe: - salary 2.400 euro + bonus - partial employment - individual time-table If you are interested in our offer please submit us as follows: Cedric@europe-citezen.com Full name: Country: City E-mail: Contact phone number: We are looking for the people who have a right to work in Europe! Please provide you name and contact information in order we can find you for further communication. Odnośnik do komentarza
barblask Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 A w nagłówkach też masz swój adres jako nadawca, czy tylko z ukrytymi nagłówkami takie coś masz? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi