stivenio Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witam, padło i na mnie - oto logi. Z góry dziękuję za pomoc. Edit:/ Zrobiłem skana malwarebytes i usunąłem 3 wpisy, problem zniknął. Edit2:/ Ok jednak nie zniknął, problem powrócił po którymś z rzędu ponownym uruchomieniu systemu. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 W logach brak jakichkolwiek śladów infekcji. Pytanie więc czy to są logi zrobione z prawidłowego konta (tego zainfekowanego)? A może są to logi wykonane już po usunięciu infekcji? Proszę wykonać je raz jeszcze. Odnośnik do komentarza
stivenio Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Są to logi z konta administratora w trybie awaryjnym. Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Logi muszą być zrobione nie z Administratora tylko z konta użytkownika zainfekowanego w trybie awaryjnym. Tam blokady nie ma. Inaczej my nie widzimy w logach infekcji bo konta mają różne rejestry. Edytowane 20 Listopada 2012 przez picasso 20.11.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi