zbysiu7890 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Siema. Potrzebna mi pomoc. Otorz wyjechalem na jakis czas z domu i brat kozystajac z kompa cos zrobil (twierdzi ze kliknal link na skypie komp sie zawiesil ). po zawieszeniu gdy wlaczyl pceta odrazu po przejsciu do pulpitu wyskakuje komunikat ze antywirus przestal dzialac (program ArcaVir nie odpowiada........ mozliwe do wybrania tylko zamnknij program) potem to samo z java i to samo z kazda gra jaka probuje wlaczyc...... Strony internetowe tez wyskakuje komunikat ze jest nie zaufana i recznie musze dodac wyjatek....... Gdy wlaczam antywira recznie i daje skanowanie kompa to sie antywirus zawiesza......Np skype wogole nie da sie wlaczyc bo wyskakuje jakis error. Czy jest jakis sposob aby to naprawic oprocz formata kompa bo szczerze nie chce mi sie formatowac i bawic z sterownikami znowu. Mam win 7. Sorry za bledy i licze na szybka pomoc P.S nie mozna przywrocic systemu sprzed kilku dni Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Zacznij od wykonania obowiązkowych raportów z OTL + Gmer. Jeśli system jest 64-bitowy Gmera odpuszczasz. Logi umieść opcją załączniki na forum. Odnośnik do komentarza
zbysiu7890 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 nie moge zrobic skanu w OTL robiw jak trzeba daje skanuj i wywala blad "Invalid argument to data encode" moge dac tylko ok gdy go dam program sie zawiesza nie mozna nic zrobic tylko go wylaczyc Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 W takim razie wykonaj log z zewnątrz za pomocą FRST Odnośnik do komentarza
zbysiu7890 Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Niestety uruchamiam program daje scan i wywala mi ze program przestal dzialac. No nic dzieki za pomoc ale widze ze zostal juz tylko format do zrobienia. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) zbysiu7890, w jaki sposób uruchamiasz FRST? Chyba nie spod Windows? Edytowane 20 Listopada 2012 przez picasso 20.11.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi