roofy1 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witajcie, Mam porblem z latopem. Bardzo wolno działa. Pojawiły się w menedżerze zadań jakieś dziwne procesy m.in. aeadisrv .exe i dużo svchost.exe. Załączam logi z OTL z Gmera nie mam bo w trakcie skanowania po prostu się wyłącza (pozkauje błąd programu i się zamyka). Będę wdzięczny za pomoc. OTL_20121221.Txt Extras_20121221.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Logi nie wskazują na infekcję. Temat zmienia dział na bardziej odpowiedni. Pojawiły się w menedżerze zadań jakieś dziwne procesy m.in. aeadisrv .exe i dużo svchost.exe To pierwsze jest od SoundMAX do przetwarzania sygnału mikrofonowego. A svchost to wiadomo, steruje wieloma usługami systemowymi. Mam porblem z latopem. Bardzo wolno działa. Sprawdź czy problem występuje na czystym rozruchu: KLIK Odnośnik do komentarza
roofy1 Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Bardzo dziękuję za pomoc. Zrobiłem jak poradziłeś i wygląda na to, że działa trochę lepiej. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi