Anonim8 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 W sumie to żaden problem. W podstawowej wersji edytora nie mogę dodawać emotikonek. W pełnym wydaniu wszystko działa. Firefox 3.6.8 , Adblock plus na stronie fix.it wyłaczony.. edit: Hmmm dziwne, tej gębuni nie powinno być. Strzeliłem ja z małego edytorka. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 W sumie to żaden problem. W podstawowej wersji edytora nie mogę dodawać emotikonek. W pełnym wydaniu wszystko działa. Gdzie widzisz ten problem? Pytam, bo ja nie mam żadnego problemu z menu emotikon w Firefox w edytorze widzialnym w modułach "Szybka odpowiedź" (ani w postach ani w PW). I na czym polega u Ciebie ten defekt: czy menu nie reaguje, czy może po wyborze obrazka nie widać emotki w poście? Adblock plus na stronie fix.it wyłaczony.. Hahaha Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Gdzie widzisz ten problem? Przepraszam juz precyzuję. Przy zastosowaniu szybkiej odpowiedzi, kiedy klikam kursorem na puste białe pole:huh: edit: Ooooo! i teraz nie ma gebuni, tylko na końcu zdania pojawił sie napis huh Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 W Firefox sprawdź Opcje > Treść > Obsługa języka JavaScript. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Takie są ustawienia. Zaptaszkować coś? Odptaszkować coś?http://img696.imageshack.us/img696/3808/javascript.png Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ustawienia masz takie jak ja. Następnie: W swoich Ustawieniach > Forum > czy masz zaznaczoną opcję "Pokazywać obrazki w postach, zarówno emotikony jak i inne obrazy?"? Czy przy użyciu funkcji "Użyj pełnego edytora" > "Kliknij aby zmienić ustawienia posta" > opcja "Włączyć emotikony?" widnieje jako zaptaszkowana? To musi być kwestia jakiś Twoich ustawień. U mnie opisywane zjawisko nie występuje. Posty prawdopodobnie wydzielę w osobny temat. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Czy przy użyciu funkcji "Użyj pełnego edytora" > "Kliknij aby zmienić ustawienia posta" > opcja "Włączyć emotikony?" widnieje jako zaptaszkowana? Jest zaptaszkowane. A możliwe żeby Comodo coś blokował? Chyba nie Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Emotikony w Twoich postach działają, bo sam je widzisz po zapostowaniu. W związku z tym:1. Nie wiem co masz na myśli z tym: Przy zastosowaniu szybkiej odpowiedzi, kiedy klikam kursorem na puste białe Czy Tobie aby nie chodzi o to, że widzisz jak na pierwszym obrazku, a chcesz mieć jak na drugim obrazku (?): http://a.imageshack.us/img801/3253/emot1.gifhttp://a.imageshack.us/img825/818/emot2.gifJeśli o to Ci chodzi, to sobie w Ustawieniach profilu zaptaszkuj "Włączyć wizualny edytor (RTE)?", co odpowiada za bezpośrednie parsowanie BBCode w formie jak po zapostowaniu. Ta opcja i tak nie ma żadnego wpływu na samą widoczność emotek, ona tylko zmienia sposób w jaki je widzisz podczas wpisywania.2. A co do tego: Ooooo! i teraz nie ma gebuni, tylko na końcu zdania pojawił sie napis huh To się zgadza, bo przykleiłeś tag emotki do słowa, wtedy nie będzie renderować jako emoty: Przepraszam juz precyzuję. Przy zastosowaniu szybkiej odpowiedzi, kiedy klikam kursorem na puste białe pole:huh: Ale to już będzie (spacja między słowem a emotą): Przepraszam juz precyzuję. Przy zastosowaniu szybkiej odpowiedzi, kiedy klikam kursorem na puste białe pole Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ale to już będzie (spacja między słowem a emotą): W tym tkwił problem. Przepraszam że fatygowałem Kłaniam się nisko. Sługa uniżony Belfegor. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi