Michagusia Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Postanowiłam chronić własny komputer hasłem. Weszłam w konta użytkowników, na moim koncie o prawach adminstratora ustawiłam hasło, hasło się zapisało bo jak teraz wchodzę w te ustawienia to jest zaznaczone, że konto jest chronione hasłem, ale jak zrestartowałam komputer to wcale tego hasła nie woła, tylko komp się otwiera. Dlaczego ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Powtórz operacje z zakładaniem hasła jeszcze raz. Panel Sterowania \konta uzytkowników. Wybierz swoje konto, wybierz opcje utworz hasło, wpisz hasło, potwierdź hasło, nastepnie wpisz wyraz lub frazę które maja byc uzywane jak wskazówka i zatwierdź klikając na zakładkę Utwórz hasło. Odnośnik do komentarza
Michagusia Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Powtórz operacje z zakładaniem hasła jeszcze raz. Panel Sterowania \konta uzytkowników. Wybierz swoje konto, wybierz opcje utworz hasło, wpisz hasło, potwierdź hasło, nastepnie wpisz wyraz lub frazę które maja byc uzywane jak wskazówka i zatwierdź klikając na zakładkę Utwórz hasło. Już znalazłam przyczynę. Trzeba było wejść w user controlpasswords2 i zaznaczyć okienko, aby przy logowaniu system żądał podawania hasła - było nie wiedzieć czemu odznaczone. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Zdolne dziecko Odnośnik do komentarza
Michagusia Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Zdolne dziecko Google pomogło Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi