Hajasz Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Mam leciwego laptopa ASUS A3H, który parę miesięcy przeleżał nieużywany w szafie. Dzisiaj chciałem go uruchomić aby przejrzeć zawartość dysku i po starcie pojawił się komunikat o braku pliku NTOSKRNL.EXE w katalogu System32 Na laptopie jest Windows XP SP3 Bardzo proszę o pomoc. Poczytałem na kilku forach, że sprawa jest prosta ale jest podanych kilka rozwiązań i nie wiem, które mam zastosować. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Przykładowo: start z płyty OTLPE, wyszukanie kopii pliku w katalogu C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386 lub C:\WINDOWS\system32\dllcache i wklejenie go do katalogu C:\WINDOWS\system32. . Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 O dziękuję za nowy sposób z OTLPE. Ja tym razem przypomniałem sobie o ERD Commander i też zrobiłem. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi