wieslaw531 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Jak w temacie. Lista odtwarzania znika po pewnym czasie. Nie potrafię znaleźć opcji wyświetlania w sposób ciągły. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Klikasz utwórz liste odtwarzania. Z biblioteki głównej przeciagasz utwory do panelu listy po prawej stronie. Na dole okienka listy jest opcja zapisz liste odtwarzania. Możesz dać nazwe listy otwarzania. W tym celu klikasz na zakładke jak na obrazku. Powinieneś też zapisać liste odtwarzania. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Nie tu jest problem. W W7 jest opcja Menu - Wznów poprzednią listę. I po uruchomieniu jest odtwarzacz bez listy. Nie mam zapisanej listy bo jest modyfikowana. I to chyba nie ma znaczenia, że nie jest zapisana z nazwy. I właśnie dlatego potrzebuję jej widoczność - dokładam nowe pliki. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Skoro stale modyfikujesz stan listy odtwarzania to nic dziwnego. Zwłaszcze ze list nie zapisujesz. Program nie moze nanosić zmian automatycznie. A monitorowanie folderów z muzyka masz zaznaczone? W tej chwili specjalnie uruchomiłem WMP 11 ustawiłem przykładową liste (kilka utworów) dałem jej nazwe, żeby mi nie zgineła. Do tych kilku utworów dołożyłem, kolejne dwa i zapisałem lista jest stale obecna i znajdują sie na niej dodane utwory.Mozna słuchać w kółko. Ale zawsze po dodaniu kolejnych musisz ją zapisać. Wtedy będzie stale obecna. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Nawet pokusiłem się o zapisanie nazwy tej listy. I po wybraniu opcji - Wznów poprzednią listę mam odtwarzanie bez listy obok. To jest W7 Pro x64. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) A masz zaznaczoną opcje pokaż okienko listy? To jest W7 Pro x64. System tu nie ma nic do rzeczy. W WMP 11 opcja pokazywania okna listy leci tak: PPM na Teraz odtwarzane Edytowane 4 Września 2010 przez Belfegor Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 A w którym miejscu? Mam poprostu odtwarzacz i zawsze po pewnym czasie muszę zrobić PPM - pokaż listę. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Tu jest Wiesiu w WMP11. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Nie jest na W7. Po wybraniu tej opcji mam to: + brak paska menu. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 W takim razie musisz szukać w opcja konfiguracji WMP11. Musi być wyświetlanie listy. Pokaż jak to u Ciebie jest. Teraz zobaczyłem klikni PPM na tym czarnym panelu obok przycisku Teraz odtwarzane po lewej stronie. Powinno sie pokazać menu i w nim opcja widok. U mnie jest zaznaczone Tryb pełny. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Wydaje mi się, że używasz innego systemu i zachowanie WMP jest inne niestety. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 A czy to nie jest przypadkiem WMP12, przecież Windows 7 ma nowszego playera? Ja pokazałem Ci screen zrobiony na XP. Ale siąde do siódemki i spróbuje znależć opcje wyświetlania listy. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 No kurna macana oczwiście że WMP12. Tak się wyświetla. Przepraszam M. Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Zobacz do tych linków -może one pomogą: http://www.howtogeek.com/howto/17407/how-to-create-auto-playlists-in-windows-media-player-12/ http://www.howtogeek.com/howto/17102/create-custom-playlists-in-windows-media-player-12/ http://www.howtogeek.com/howto/8858/learning-windows-7-manage-your-music-with-windows-media-player/ Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Już znalazłem. Ta opcja znajduje się w zakładce Organizuj - oczywiście WMP12. Przepraszam za błędne podanie wersji w temacie. Po zaznaczeniu Pokaż listę wszystko jest tak jak chciałem. EDYTA Niestety. Po około godzinie lista znikła. Znaczy to, że gdzieś w rejestrze jest zapisany czas wyświetlania. Zauważyłem następne zjawisko. Lista znika przy plikach wmv a pojawia się ponownie przy mp3 i mp4. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Niestety. Po około godzinie lista znikła. Znaczy to, że gdzieś w rejestrze jest zapisany czas wyświetlania. Zauważyłem następne zjawisko. Lista znika przy plikach wmv a pojawia się ponownie przy mp3 i mp4. Cześć. Sprawdź czy masz zainstalowaną aktualizacje KB961367, dostępna tutaj KLIK Nie wiem czy to rozwiaże problem Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Belfegor: Update for Windows 7 Beta for x64-based Systems (KB961367) Poza tym nie wiem co ta łata ma mieć tu wspólnego z ... listą odtwarzania. http://windows7center.com/news/microsoft-issues-fix-for-windows-7-mp3-corruption-bug-kb961367/ wieslaw531 Niestety. Po około godzinie lista znikła. Znaczy to, że gdzieś w rejestrze jest zapisany czas wyświetlania. Zauważyłem następne zjawisko. Lista znika przy plikach wmv a pojawia się ponownie przy mp3 i mp4. Pytanie: czy historia jest w ogóle zapisywana / nie jest czyszczona może czymś? Na początek, jak są ustawione te dwie opcje w WMP12: Organizuj > Opcje > Prywatność > Przechowuj i wyświetlaj listę .... Listy odtwarzania są zaptaszkowane? Organizuj > Dostosuj okienko nawigacji > Listy odtwarzania są ustawione na pokazywanie ostatnich 5 czy Wszystkich? PS. Zmieniam tytuł tematu, wstawiając odpowiednią wersję odtwarzacza. . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Poza tym nie wiem co ta łata ma mieć tu wspólnego z ... listą odtwarzania. ajajaj......no tak napisałem, żeby Wiesiowi empe trójek przypadkiem nie obcięło Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Organizuj > Opcje > Prywatność > Przechowuj i wyświetlaj listę .... Listy odtwarzania są zaptaszkowane? Tak. Organizuj > Dostosuj okienko nawigacji > Listy odtwarzania są ustawione na pokazywanie ostatnich 5 czy Wszystkich? Zaptaszkowane ostatnie 5. PS. Zmieniam tytuł tematu, wstawiając odpowiednią wersję odtwarzacza. Dziękuję i przepraszam za pomyłkę. Zasugerowałem się Vistą. Oczywiście problem proszę traktować jako mało ważny. Mogę z tym żyć ale jeśli można inaczej to poproszę o wskazówki. Czasami lubię jak w tle mogę czegoś posłuchać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi