emikiss Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Witam Prosze o sprawdzenie logów z mojego zakażonego komputera weelsofem. Prosze o dalsze instrukcje.... z góry dziękuje:) ComboFix.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Na początek zrób prawidłowe logi takich jak tutaj wymagamy a więc z OTL + Gmer Odnośnik do komentarza
emikiss Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 jak mam utworzyc plik w tym formacie na moim zainfekowanym laptopie ?? Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 W jakim formacie i w czym problem? Możesz zrobić z trybu awaryjnego. Odnośnik do komentarza
emikiss Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ok problem jest taki , że na swoim laptopie nie jestem w stanie zainstalowac otl zebyś mial logi takie jak wymagasz albo ja nie kumam.jedyny plik jaki mam to ten co załączyłam wcześniej.. Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) A co to znaczy "nie mogę zainstalować OTL" w czym problem? OTL to program bezinstalacyjny. Dałem ci linki pobierasz, uruchamiasz i robisz logi. Edytowane 12 Listopada 2012 przez picasso 12.11.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi