pioszczep Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Od kilku dni po włączeniu komputera i zniknięciu mrugających paseczków z logo Windows, przed wejściem do logowania się na poszczególne konta następuje w moim komputerze potężna "dziura czasowa". Dzisiaj po 5 minutach wstałem od komputera. Po 12 wróciłem i system wystartował. Reasumując - system startuje mi od 5 do 12 minut. Nadmieniam, że sprawdziłem wszystko to co uruchamia się w autostarcie i nie ma tam niczego, co tak spowalniało by start systemu. Vista Home Premium 32 Przystąpiłem do działania zgodnie z tą poradą: http://www.fixitpc.p...startu-systemu/ ale o ile pobrał mi się pakiet ADK o tyle nie ma w nim Windows Performance Toolkit - jest tylko odnośnik do pomocy. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Witam na forum, wygląda na to, że w wersji dla Windows 8 RTM usunięte zostało wsparcie dla Visty. W takim razie skorzystaj z jednej z wcześniejszych wersji, pozwalającej również na wygenerowanie logu dla Windows XP: [KLIK] m.g. Odnośnik do komentarza
Strzelczanin Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 witam w sieci nie mogę odszukać programu Windows Performance Toolkit dla Windows Vista, borykam się z problemem długiego uruchamiania systemu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi