falu Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Mam problem z uruchomieniam mojego PC. Blad 0xc000000f, opcja przywracania systemu nie powiodla sie i nie daje juz takiej mozliwosci. Sprawdzilem wszytkie elementy PC, nie znalazlem usterek. Komputer, jak juz uda mi sie go uruchomic, dziala w miare normalnie, po zalogowaniu pojawia sie komunikat, za aby cos uaktualnic musze byc zalogowany jako administrator, jestem tak zalogowany. W grach znaczspadek FPS, grafika 100% sprawna. Dodam, ze opcja naprawy z plyty, nie udaje sie. Na dysku twardym w programie HD Tune Pro wyswitlany jest blad "Ultra DMA CRC Error Count - warning" lecz po wymianie kabla SATA wartosc pokazywana przez program sie nie zwieksza, saktorow zadnych uszkodzonych nie wykazano. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Spakuj zawartość katalogu c:\windows\minidump i shostuj np. na speedyshare.com m.g. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Sprawdzilem wszytkie elementy PC, nie znalazlem usterek. mozesz to rozwinac? czytajac poprzednie tematy nie bardzo wierze w skutecznosc Twoich dzialan. Odnośnik do komentarza
falu Opublikowano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Nie udało mi się narazie go uruchomić. Pisze z telefonu, więc zarzut narazie nie wykonam. Zasilacz i jego napięcia były mierzone miernikiem przez kolegę. Dysk, tune pro, grafikę, benmarkiem , a płytę nie pamięta. Jak uda mi się włączyć PC, zrobię zarzut i dokładnie podam używane programy i ich wersję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 spróbuj wystartowac z linuxem livecd Odnośnik do komentarza
falu Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Udalo sie uruchomic. Programy ktorych uzylem do testowanie PC:HD Tune Pro, Priform Speccy i OCCT. Załączam wyniki z OCCT , niemoge shostoawc folderu Minidump, a zalaczyc na forum tez niemoglem :/ Odnośnik do komentarza
falu Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 minidump Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Spakowałeś pusty katalog. Spróbuj jeszcze raz. m.g. Odnośnik do komentarza
falu Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Wiem, ze pusty, ale w nim nic niema, wazy 0kb :/ teraz rarem minidump Wklejam jeszzce obraz z przegladu zdarzen, zdarzen administracyjnych. Zauwazylem tez pelno bledow w diagnosis DPS, blad co pare minut,caly czas ten sam Odnośnik do komentarza
DuDu Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Znowu pusty dump. Stawiam na RAM. Protestuj tym memtest86. Jeszcze przydało by się dysk sprawdzić MHDD. Odnośnik do komentarza
falu Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Sprawdzilem wszystkie elementy komputera inna metoda. Rozkrecilem go, wybebeszylem i wkladalem kazda po kolei, bez zmian. Obecnie szukam rozwiazania na witrynie microsoftu. Jezeli ktos ma jakies dobre pomysly, to poprosze. Dalem nowe logi, staralem sie samu prostac zadaniu i napewno co nieco uleglo zmianie. Pozdrawiam Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi