avertos Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Witam Sprawa jest taka że mieszkam na stancji i mam 1 internet, mieszkają ze mną 2 osoby. Net jest 2mb od neostrady i czasem niestety jak ktoś coś ściąga to jest jest lipa bo w grze której gram mam ping 1000 i koniec przegrywam często przez to. Trace np 50 min gry przez taką zacinke. Wymyśliłem taki patent o ile jest taka możliwość żeby zakupić własnie jakiś internet bezprzewodowy i włączać go tylko wtedy gdy gram w taką gre o nazwie League of legends, zagwarantuje mi to 0 lagów(mam nadzieje), jednak tutaj pojawia się problem: Czy jest to możliwe? Czy orientujecie się czy jest do kupienia taki internet bezprzewodowy na którym mogłbym grać tylko w lola? podłączać go kiedy chce a kiedy chce korzystać z neo z kumplami? Jaki to musiałby być internet bezprzewodowy, jaka nazwa ile mb pakietu. Jak z zasięgiem? bo mieszkam troche daleko od miasta(2km) Jak z limitem? Czytałem że są takie "internety" np na 2gb transferu, czy ktoś się orientuje ile taka jedna gra (średnio 1 godzina) zżera kb? Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc, bo bardzo mi na tym zależy. Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Popatrz sobie ofertę plusa internet na kartę.Moja koleżanka go ma i z tego co mi mówiła to spisuje on się w miare dobrze.Z zasięgiem bywa różnie zależy od miejsca w którym się znajdujesz Odnośnik do komentarza
avertos Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Jestem profesjonalnym graczem i muszę mieć stabilne łącze. zero kickow i lagow, i normalny ping. Sprawdzałem oferte plusa jednak mają tam namieszane, nie lubie takich stron na ktorych nie wiadomo o co chodzi. Np jest oferta internetu ale po dłuższym przeczytaniu dowiadujemy się że jest to internet do telefonu.. http://internet.plus...ternet-na-karte Moglby ktos mi konkretnego linka wysłać? Mam słabość do tego typu szukania. I troche wyjaśnić to wszystko czy mi sie to oplaca, jak ze stabilnocia itd. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Internet radiowy nie zapewni Ci maksymalnej stabilności. Proponuję coś po kabelku, nawet Neostrada jest stabilniejsza. Prawdę powiedziawszy, w aktualnych ofertach bezprzewodówek się nie orientuję, więc trudno mi cokolwiek doradzić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi